top of page
Sanitair

Sanitair

Wij werken steeds samen met bekende fabrikanten en importeurs en kiezen alleen maar voor het beste installatiemateriaal. Wij verwijzen onze klanten dan ook graag door naar de showrooms van onze leveranciers bij u in de buurt, zodat u daar in alle rust een keuze kan maken.

Kraanwerk Sanitair.jpg

Verwarming

Centrale verwarming

Een goedwerkende, kwalitatieve cv-ketel is van essentieel belang. Daarom kiezen we enkel premium merken. Het onderhoud doen wij voor alle merken met evenveel passie en toewijding conform de fabrieksvoorschriften!

Vloerverwarming
Tegenwoordig is verwarmen via vloerverwarming schering en inslag. Logisch, want er zijn tal van voordelen. Vloerverwarming geeft een bijzonder aangenaam gevoel en u heeft nooit meer koude voeten! Verder is deze verwarming onzichtbaar, geruisloos en bijzonder zuinig.

Vloerverwarming + designradiator.jpg

Badkamer-renovatie

Ben je jouw oude badkamer helemaal zat? Wil je het sanitair vernieuwen en voortaan douchen in een comfortabele inloopdouche? Of zijn de badkamertegels toe aan vernieuwing? Laat dan een all-in badkamerrenovatie uitvoeren door een badkamer installateur uit Gent. Geen renovatie, maar een nieuwe badkamer? Ook dat is mogelijk!

Design Bathroom 5.jpg

Ventilatie

Ventileren op continue basis is een must wanneer u de leefkwaliteit binnenshuis wilt optimaliseren en zo een gezond leefklimaat realiseren – u brengt immers 85 procent van uw tijd binnen door. Ventileren vermijdt onaangename geurtjes, allergieën of andere gezondheidsklachten. Bovendien wordt uw gebouw of woning beschermt tegen condensatieproblemen en schimmelvorming.

ventilatie-unit.jpg
bottom of page